Termeni si conditii

Termeni si conditii Folosirea de catre dumneavoastra a site-ului www.vetc.ro, in calitate de simplu utilizator si/sau de potential participant la workshop-urile , conferintele , webinariile organizate de catre Vet Endoscopy Training Center – S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 Art.1. Definitii

1.1.Utilizator – orice persoana fizica/juridica care si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului www.vetc.ro din sectiunea termeni si conditii si si-a creat un cont de utilizator pe site-ul www.vetc.ro .
1.2.Participant – orice persoana fizica peste 18 ani si/sau persoana juridica care se inscrie la workshop-urile, conferintele, webinariile organizate de catre Vet Endoscopy Training Center – S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L .
1.3.Workshop-urile ,conferintele , webinariile organizate de catre Vet Endoscopy Training Center –S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L au scopul de a crea un pol de atracție si educatie medicala veterinara pentru medicii veterinari, studentii la facultatile de medicina veterinara atat din Romania cat si din alte tari .
1.4.Organizator al workshop-urilor, conferintelor, webinariilor – Vet Endoscopy Training Center ,Societatea Comerciala Endoscopie Veterinara S.R.L , persoana juridica romana, cu sediul social in Bucuresti, b-dul Ion Ionescu de la Brad , nr 5, sector 1 , avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/11154/23.08.2016, cod unic de inregistrare fiscala 36448553, avand cont RO13BREL0002001275100101 deschis la Libra Bank -Decebal , email office@vetc.ro, reprezentata de Ifteme Monica Cristina in calitate de administrator.  

Art.2. Procedura de inscriere la Conferinta

2.1. Termenii si conditiile prezentate tin loc de contract intre parti atat timp cat nu a fost incheiat unul specific separat, iar prin completarea si transmiterea online a formularului de inscriere la evenimentul ales si a platii tarifului de inscriere, utilizatorul declara ca a luat act de continutul termenilor si conditiilor si ca intelege sa le respecte intocmai.
2.2. Utilizatorul poate participa la evenimentele organizate de catre Vet Endoscopy Training Center – S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L , in limita locurilor disponibile, precum si a criteriilor de eligibilitate stabilite de organizator.
2.3. In urma completarii si transmiterii formularului de inscriere, S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L, va emite o factura proforma, reprezentand contravaloarea taxei de inscriere, pe numele participantului sau a societatii comerciale , pe care o va expedia utilizatorului pe adresa de e-mail completata de catre acesta in formularul inscriere. Proforma urmeaza a fi achitata in termen de maxim 5 zile calendaristice din momentul emiterii, nerespectarea acestui termen determinand invalidarea inscrierii la eveniment . Puteti alege sa platiti prin: Card bancar(Visa/Mastercard) direct pe site sau la sediul S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L, transfer bancar sau cash la sediul S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L
2.3.1.Taxa de participare include participarea la cursuri, pauzele de pranz/cafea si notele de curs.
2.3.2.Taxa de participare nu include cazarea sau transportul. Organizatorii evenimentelor Vet Endoscopy Training Center vor pune la dispozitia participantilor o lista de hoteluri, cu unele dintre ele fiind negociate preturi speciale  

3.Taxa de inscriere.

3.1. Taxa de inscriere la este afisata in euro sau lei in dreptul fiecarui eveniment . Taxa este platibila in lei, la cursul BNR din ziua emiterii facturii proforme. Taxa va fi achitata in contul RORO13BREL0002001275100101 deschis la Libra Bank -Decebal , beneficiar S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L.Daca se efectueaza O.P. se vor mentiona la detaliile platii numele participantului si evenimentul pentru care este efectuata plata.
3.2. Aplicantii la cursuri sunt inregistrati in functie de ordinea in care dovada platii pentru curs este primita, deoarece numarul participantilor la fiecare curs este limitat.
3.3. Daca utilizatorul achita taxa de participare, si ulterior din orice fel de considerente, nu mai doreste sau nu mai poate sa participe, acesta poate solicita organizatorului si primi returnarea sumelor achitate in urmatoarele ponderi si conditii:
3.3.1. Rambursarea a 50 % din valoarea taxei platite daca renuntarea este comunicata in scris catre S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L, cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de inceperea evenimentului .
3.3.2. Nu se returnează sumele platite, daca utilizatorul a achizionat la un pret redus (cu discount ) fată de cel intreg
3.3.3.Daca renuntarea este comunicata cu mai putin de 30 de zile calendaristice inainte de inceperea cursurilor nu vor fi facute restituiri ale taxelor de catre S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L
3.3.4. Taxele nu pot fi transferate in contul altor cursuri .
3.3.5.Cursurile pierdute nu pot fi recuperate si nu se poate solicita transferul sumei achitate catre alt eveniment si nici suma de bani achitata nu se va returna.
3.4. Vet Endoscopy Training Center isi rezerva dreptul de a refuza o inscriere fara alte explicatii.
3.5. Organizatorul va notifica orice schimbare intervenita in programul evenimentelor pe site-ul www.vetc.ro , pe email-ul participantului sau telefonic , iar modificarile astfel facute sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acestea sunt efectuate cu 30 de zile calendaristice inaintea inceperii cursului. Taxele de inscriere achitate vor fi returnate in intregime daca un curs este anulat de catre VET ENDOSCOPY TRAINING CENTER – ENDOSCOPIE VETERINARA S.R.L. cu mai mult de 30 de zile calendaristice inaintea inceperii evenimentului . Dupa aceea, alte revendicari nu mai pot fi facute.
3.6. S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L. nu are are dreptul de a modifica tipul evenimentului , tema, durata , data si nici locatia, cu mai putin cu 15 de zile calendaristice inaintea inceperii evenimentului . In cazul in care organizatorul anuleaza evenimentul cu mai putin de 30 de zile calendaristice inaintea inceperii cursului , utilizatorii au dreptul la a cere rambursarea sumelor deja achitate si alte cheltuieli aferente achitate ( cazare si transport ) .

  Art.4. Protectia datelor cu caracter personal

4.1. S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L respecta dreptul utilizatorilor (participanti sau nu la workshop-uri, conferinte, webinarii ) la protectia datelor cu caracter personal. S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L. poate obtine diverse informatii despre utilizator pe care acesta le furnizeaza prin completarea formularului de inscriere la workshop-uri, conferinte, webinarii, precum numele si prenume participantului, adresa de email, numarul de telefon. Informatia privind datele personale va fi prelucrata de catre S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L. in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, putand fi folosita in scopuri asociate obiectului sau de activitate, cum ar fi: – finalizarea procesului de inscriere la evenimente; – emiterea documentelor de facturare pentru participarea la workshop-uri, conferinte, webinarii - eliberarea diplomelor si a certificatelor de participare la workshop-uri, conferinte, webinarii.
4.2. Prin utilizarea efectiva a serviciilor S.C .Endoscopie Veterinara S.R.L.se considera ca utilizatorii site-ului www.vetc.ro au citit, inteles si acceptat termenii si conditiile si ca inteleg sa le respecte intocmai. Pentru evitarea oricaror interpretari contrare, S.C. Endoscopie Veterinara S.R.L.este raspunzator doar pentru informatiile colectate prin intermediul formularului de inscriere, orice alte informatii colectate de la utilizatorii site-ului www.vetc.ro urmand a fi supuse politicii de confidentialitate si politicii protectiei datelor cu caracter personal ale detinatorului site-ului.    

5.Confidentialitate, Copyright

5.1. Toate materialele pe care Vet Endoscopy Training Center le ofera la cursurile sale (inclusiv note de curs, materiale pentru invatat la distanta etc., pregatite de traineri) sunt, cu exceptia cazurilor cand se specifica altfel, proprietatea VET ENDOSCOPY TRAINING CENTER –S.C. ENDOSCOPIE VETERINARA S.R.L. si ale trainerilor.
5.2.Aceste materiale sunt protejate prin copyright si alte legi ale proprietatii intelectuale.
5.3.Reproducerea sau transmiterea acestor materiale, integral sau partial, in orice fel, nu este permisa fara obtinerea anterioara a consimtamantului scris al detinatorului drepturilor de autor.
5.4. Participantii nu pot distribui nici un fel de copii unor parti terte, fie ca sunt sau nu in format electronic, fie ca fac asta in schimbul unei taxe sau nu, sau pentru orice alte considerente, fara a avea consimtamantul scris al detinatorilor drepturilor de autor.
5.5.Orice incalcare a celor de mai sus constituie o incalcare a legii drepturilor de autor si va rezulta in excluderea participantului de la toate cursurile viitoare ale Vet Endoscopy Training Center si dare in urmarire penala.
5.6.Cererile pentru permisiunea de a reproduce si/sau distribui materialele disponibile prin cursurile Vet Endoscopy Training Center se trimit in scris catre VET ENDOSCOPY TRAINING CENTER –S.C. ENDOSCOPIE VETERINARA S.R.L.